Trage Schildklier Grijs Haar  thumbnail

Trage Schildklier Grijs Haar

Published Jul 17, 23
9 min read

Schildklier Verdikt

Er zal altijd een groep patiënten blijven die niet succesvol geholpen kan worden. En dat is jammer. Door op Zondag, 22 Januari 2012 - 13:12: Sorry voor de typo's, maar het bericht werd meteen gepost, ik kon niet meer de fouten corrigeren. Door op Zondag, 22 Januari 2012 - 14:35: hallo afibber dat is ook een beetje mijn angst, dat het chronisch wordt..

als deze 4e ablatie niet werkt, dan overweeg ik een hisablatie, maar ja dan ben ik pm afhankelijk, en dat voelt toch anders(is een maze operatie hetzelfde?)en wat voel je nu dan van het fibrilleren? word je niet meer duizelig enz? ook ik slik thyrax,maar dit vanwege een auto immuunziekte, ik ben goed ingesteld, en heb hier(denk ik) geen klachten van.

het is belangrijk dat we positief blijven, maar dat is niet altijd gemakkelijk maar we hebben geen keus hè? fijn dat je dit hebt laten weten, en veel succes met de revalidatie groetjes Door op Vrijdag, 02 Maart 2012 - 21:58: hallo allemaal, Mijn man gebruikt al anderhalf jaar CORDARONE, na een VKF. schildklier vruchtbaarheid.

Maagklachten, darmklachten, koude rillingen, spierpijnen, slapeloze nachten, lusteloos , overal pijn en verminderde nierfunctie - schildklier en diarree. Hij heeft zijn darmen en maag laten onderzoeken en de resultaten waren goed. Omdat het van kwaad naar erger gaat is hij de bijsluiters van zijn medicate beginnen uitpluizen. Uiteindelijk is hij beginnen googlen naar cordarone en op deze forum terechtgekomen.

Volgende week heeft hij afspraak bij de cardioloog in Aalst, ik vraag mij af wat er gaat gebeuren. In afwachting neemt hij nu een halve dosis om reeds af te bouwen want hij wil dat vergif niet meer innemen. Heeft iemand ervaring met plots te stoppen met cordarone ? Dan is nog de vraag : komt de VKF terug als hij stopt? Groetjes, Christiane Hallo Chistiane Heb CORDARONE twee jaar genomen, Ben een week gestopt wegens schilklier problemen, (hyperthyroidie)te snel werkende (welke vitamine goed voor schildklier).

Ik vind Cordarone echt een vergift maar om je hart onder kontrole te houden denk ik dat er op dit moment geen beter is , Nu moet ik afwachten ,kan een paar maanden duren ! Hoop dat het bij je man beter zal mee vallen,bij mij is het wel door de schilkier dat mijn hart op hol slaagt(zeggen ze) grts ALEX Door op Zaterdag, 30 Juni 2012 - 22:09: Al die verhalen over Amiodaron, zijn niet erg gerustelend (schildklier voeding kat).

Opgezette Schildklier Symptomen

Zijn er niet meer mensen die geen bijwerking ondervinden ? Groeten Rob Door op Dinsdag, 03 Juli 2012 - 09:30: Rob, ik heb het 3-4 jar gebruikt zonder bijwerkingen, toen ineens kwamen de klachten in volle vaart, waaronder een zeer vertraagde schildklier. Ook hielp het steeds minder en volgden de cardioversies elkaar sneller op. schildklier te langzaam.

Al die tijd werden mijn longen 1 a 2 x p. j. gecontroleerd. Ik heb nu chronische AF. Door op Dinsdag, 31 Juli 2012 - 17:59: heb sinds 5 tal jaar vkf. al die tijd nam ik apocard en bisopronol(=emconcor) heb reeds een ablatie achter de rug maar deze is niet geslaagd;nu dringt er zich een tweede ablatie op omdat de fibrilaties steeds vaker terugkomen wat echt niet aangenaam leven is,omdat ik nog 3maand moet wachten op de ablatie en apacard niet helpt schreef mijn cardioloog cordarone voor om die paar maand proberen door te komen zonder fibrilaties maar als ik deze commentaren zo lees heb ik mijn twijfels over dit geneesmiddel.

Ik heb het 3-4 jaar zonder bijwerkingen geslikt en het hielp ook zeker 3 jaar heel goed. Door op Donderdag, 04 April 2013 - 13:31: Hallo Ik ben een moeder van een kind met syndroom van down. Hij is geboren met een hartafwijkingen en na 8 openhartopereaties in de afgelopen 10 jaar is de situatie nu dat hij een tweede pacemaker heeft, een mechanische mitralisklep.

Het nadeel bij mijn zoon is dat hij niet praat en moeilijk aan kan geven wat hij voelt. Hij heeft een niveau van een kindje van 2 jaar. Mijn vraag is dus: hoe kan ik als moeder merken dat hij last heeft van bij verschijnselen van de amiodaron. Jullie, ervarindsdeskundigen, kunnen mij dat misschien vertelle.

Kan ik die wijten aan de amiodaron of is dit iets van hemzelf. Kan iemand mij helpen????? Groetjes Mandy Door op Vrijdag, 05 April 2013 - 09:24: Hallo Mandy, Ikzelf heb het een tijd geslikt maar wilde er mee stoppen. Bij Amiodarone kan je niet in de zon zitten, en ik had last van haaruitval en algehele malaise.Ook weet ik van mensen die er totaal geen last van hadden. Maar dat zal voor jou best moeilijk zijn aangezien je zoontje het niet kan aangeven. Maar misschien heb je wat aan deze mail. schildklier lage hartslag. Veel sterkte hoor! groet,Marianne Dokter Pacemaker Foundation www. pacemakerfoundation.nl Door op Woensdag, 10 April 2013 - 17:37: na jaren selokeen geslikt te hebben slik ik vanaf okt.

Schildklier Uitpuilende Ogen

te hebben dus de medicatie helpt nog niet erg. als de klachten niet erger worden kan ik van de cardiloog een jaar weg blijven. schildklier maagzuur. toen ik zei dat volgens de bijsluiter elk half jaar gecontroleerd moet worden zei hij dat 1 keer per 2 jaar genoog was sinds een paar maanden heb ik veel last van vaszittend slijm extreme haar uitval veel last van mijn gewricten van mijn knieen .

Toen werd tevens getracht om de hartritmestoornis, die ik overigens al zeker 30 jr had, op te heffen. Na enkele dagen kwam deze stoornis terug. Anderhalf jaar geleden besloot een cardioloog in het AZMaastricht, om amiodaron voor te schrijven om de stoornis te onderdrukken. Dit hielp en zeker na en cardioversie in december 2011, was de ritmestoornis weg.

Daar heb ik overigens geen last van. Echter, omdat ik een zeer slechte condite bleef houden, snel moe, niet kunnen lopn of met veel moeite een trap op, schreef mijn huisarts cardiotherapie voor. De therpeute bemerkte evenwel al na 5 minuten lopende band, dat de saturatie terug viel van 95 tot 80,(zuurstofopname in het bloed) en zij verwees mij terug naar de huisarts - ontbijt trage schildklier.

Copd dus. Het middel amiodaron gebruik ik tot op vandaag nog en heb bij het lezen van vorenstaande mails toch een angstip voorgevoel. Ditookaan mijn huisarts medegedeeld echter die vertelde dat men het dan ook wel gezien zou hebben op de thoraxfoto die kort geleden nog werd gemaakt. Is er nog een dokter in de zaal die mij kan adviseren? Ik hoef pas in december terug te komen bij de cardioloog (ik heb steeds een andere...) maar die zal het waarschijnlijk van zih af schuiven.

ben nu bezig aan mijn tweede cortisone kuur daar de eerste niet volledig aansloeg. de hartritme- stoornissen zijn al die tijd 24 op 24uur blijven ndoorgaan - traag werkende schildklier. meeste last van kortademigheid en vermoeidheid Door op Zondag, 11 Augustus 2013 - 23:01: halo ik ben 2maandel geleden weer geholpen in he a m c , weer stan geplaats maar mijn pm blijf rot doen ben al 3keer teruggeweest bij p m kontrole en nu heb ik konstand ritmestoring maak mij wel angstig bonken en heel onregelmatige hartslag tel soms 4 slagen dan stop weer 6slagen stop ik slk al 2jaar amidoron 200 en selokeen en nu ook plavix 75 en askal 100 en penoprin weet niet wat ik moet doen ben bang weer terug te gaan hoe meer ze aan die pm rommelen hoe meer klachtenwie weet raad en wat is eenablatie bij je doen kan ik dat vragen aan mijn cadioloog,..

Ik vind het vreselijk om te lezen dat mensen zoveel ellende hebben met dit medicijn. Overigens gebruik ik Selokeen en furosemide ( plastabletten). angio-oedeem schildklier. Ook daar heb ik weinig hinder van. En een goed werkende pacemaker. Sterkte iedereen die loopt te klooien met hun gezondheid en medicijnen. Door op Maandag, 14 Oktober 2013 - 09:48: Beste forumleden, Ik gebruik het zelf niet maar mijn vader heeft nu bijna 3 jaar Cordarone geslikt.

Schildklier Testen Bloed

De longen zijn volledig vergiftigd en hij kan zelf geen ademhalen (tpo schildklier). Hij ligt nu bijna 3 weken op de IC aan de beademing via een tracheostoma en krijgt Prednison. De medische term van dit longbeeld ken ik niet maar op de scans is te zien dat de longen een wolkerig beeld geven en een gedeelte is min of meer afgestorven.

Het is een van de zeldzame bijwerkingen. Ik weet dat het een goedwerkend medicijn is maar de bijwerkingen kunnen catastrofaal zijn. Kijk goed uit en let op vermoeidheid, hoesten, kortademigheid etc. Door op Woensdag, 06 November 2013 - 19:06: Het middel Amiodaron is troep van de eerste orde! Na 4 jaar gebruik ben ik er wel klaar mee .

We zien wel waar deze ingeslagen weg toe leidt! Door op Zondag, 29 Maart 2015 - 17:45: Mijn man heeft na gebruik van Amiodaron zoveel longklachten dat hij na 5 meter al buiten adem is Dinsdag uitslag van Ct scan We zijn erg ongerust. Tevens heeft hij een ICD Door op Zaterdag, 23 Mei 2015 - 17:37: Beste Amiodaron-Gebruikers Na al deze ellende over dit middel gelezen te hebben Ik gebruik het nu zelf sinds februari 2015 en heb 3 cardioversies gekregen in Dirksland 1 met schokken en 2 met infuus De 2e met infuus is gisteren mislukt omdat mijn vaste cardioloog naar huis was ende vervanger er niets van bakte Mijn cardioloog adviseert mij nu een Ablatie van de boezem-Kamer Ik vraag me af of je niet beter kan stoppen met al dit vergif(Amiodaron) en gewoon Aspirine kan nemen Heb nu 8 jaar ritmestoornissen eerst dus ruim 7 en een halfjaar met Bisolol Fumaraat 2.

Zijn er lotgenoten die dit herkennen? groet, EEN BEZORGDE ZOON Door op Zondag, 04 Oktober 2015 - 21:11: Is het een metaal smaak??met tintelingen?? groet tineke Door op Vrijdag, 09 Oktober 2015 - 10:18: Na een 3e ablatie ongeveer 4 jaar zonder waarneembare ritmestoringen kunnen genieten hoe het is om zonder BF je dingen te doen (slecht slapen schildklier).

Op maandagavond begonnen met de amiodoron , had ik dinsdag al een slechte dag en van dinsdag op woensdag s'nacht een hart wat tekeer ging . Woensdagmorgen opgestaan met trillende handen. Toen eerst maar de huisarts gebeld, ik kon gelijk komen hij heeft toen overleg gepleegd met de cardioloog , ik moest meten stoppen met de amiodoron en overgaan naar 2 x daags 40 mg sotalol .

Beste allen, Ik zie dat er al lang niet meer gereageerd is op dit onderwerp, helaas moet ik jullie allen e r n s t i g w a a r s c h u w e n, mijn moeder is twee weken geleden overleden aan de bijwerkingen van dit medicijn, Amiodoron. schildklier.

Trage Schildklier Natuurlijke Behandeling

De cardioloog noemde dit "cordarone-longen" en was bekend met de bijwerkingen. Helaas de huisarts van mijn moeder blijkbaar niet ....Na twee weken opde IC te hebben geleden kregen we het bericht van de artsen dat ze niks meer voor mijn moeder konden doen. Omdat mijn moeder ook een pacemaker had, was er voor de artsen geen andere mogelijkheid dan de beademings-apparatuur uit te schakelen.

Latest Posts

Schildklier Auto-immuunziekte Symptomen

Published Oct 11, 23
5 min read

Halve Schildklier Verwijderen Herstel

Published Oct 11, 23
5 min read

Uitpuilende Ogen Schildklier

Published Oct 05, 23
10 min read